Enthousiastelingen uit Noord-Nederland vinden elkaar in de Big Mill Band. Samen spelen ze klassiekers van Miles Davis en Cole Porter, maar ook eigentijdse popmuziek: Good God (Anouk), Livin’ la vida loca (Ricky Martin) en Seven nation army (The white stripes) en heerlijk swingende nummers als Think (Aretha Franklin) In the stone (Earth, Wind and Fire).

Met swingende blazers, een groovy ritmesectie en Harry Broekman als enthousiaste bandleider,  swingt de Big Mill echt de pan uit!

 

 

 

 

 

De Big Mill Band speelt bij bijzondere evenementen, zoals de Visserijdagen in Harlingen, Admiraliteitsdagen in Dokkum, Straatfestival in Leeuwarden en Nieuwjaarsrecepties. De Big Mill Band is ook geschikt voor feesten ter gelegenheid van een jubileum of bruiloft en voor optredens in dorpshuis, theater of concertzaal. 

 

 

 

 

 

Heb je zin om mee te spelen?
We zoeken nog een trompettist. Je bent van harte welkom om een keer langs te komen, zodat je kunt zien of het iets voor je is. De band repeteert op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Eeltsjeshiem in Leeuwarden.
Meer weten? Bel 06 26 45 69 38 (Jorien van der Laan) of stuur een e-mail.

Geef een reactie