De Big Mill Band in actie
Er staan weer verschillende leuke optredens gepland. Je bent van harte welkom om ons te zien en horen spelen. Kom gezellig langs! 


5 oktober 2019, 14.30 uur: Spetterende start van het jubileumjaar: 25 jaar Big Mill Band

Café De Bak (bij dbieb) in Leeuwarden
Kom naar dit gratis concert en geniet!


6 november 2019: Opening Noordelijk Film Festival

De Harmonie Leeuwarden

 

 

 

 

 


 

11 april 2020: Bigband festival

Neushoorn, Leeuwarden.

 

 

 

 

 

 


15 maart 2020: Jazz & Taste

De Lawei, Drachten

jazz n taste drachten

 

 

 

 

 

 

 Hier hebben we eerder gespeeld:

9 juni 2018: Voorjaarsconcert Koperen Tuin, Leeuwarden 

Onze jaarlijkse studiedag hebben we gehouden op zaterdag 9 juni in de Koperen Tuin in Leeuwarden. Een dag waarop we met de band uitgebreid de tijd hebben genomen om in de muziek te duiken met extra aandacht voor de verschillende secties. En dan – zo tijdens borreltijd – sloten we de dag af met een heerlijk voorjaarsconcert. 

 

 

 

 

 

 

 


22 april 2018: Urban Trail Run, Leeuwarden

De Leeuwarden Urban Trail is een bijzondere loopervaring van ongeveer 10 km door unieke gebouwen waar je in het gewone leven niet zomaar kunt komen. En al lopend kwam je dan ineens de Big Mill Band tegen die je swingend tegemoet speelde. Een ontdekkingstocht van sportiviteit, muziek, cultuur en architectuur. 

 

 

 

 

 

 


11 november 2017: Friejam Jazz Festival, Leeuwarden

Een verrassende en veelzijdige jazzavond met Estafest, 4 jazzcombo’s en 8 bigbands. Big Mill Band verzorgde de spetterende afsluiting van de avond. Klik voor het programma

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


26 maart 2017: Jazz ’n Taste Drachten 
Een heerlijke combinatie van live Jazzmuziek en culinaire verrassing en. Dit evenement start om 12.30 uur en wordt om 16.15 uur afgesloten met een spetterend optreden van de Big Mill Band. Kijk op jazzntastedrachten.nl voor meer informatie en bestel snel je kaarten. Op=op Laat je verwennen en verrassen.

jazz n taste drachten